Wij zijn MSE MaSol, en zijn machinebouwers uit Kampen.
Samen hebben we jaren ervaring met verpakkingsmachines voor diverse producten, en dan met name in de Tabak industrie.
Vanuit de tabak industrie hebben wij ervaring met produceren en verpakken van sigaren, pakjes shag, sta-zakken en blikken en verwerkten wij middels diverse methodes vele soorten producten, verschillende vormen, verschillende materiaalsoorten.

Samen als gezelschap techneuten, zijn we ambitieus om ons eigen een machinebouw bedrijf te starten, waarbij we ons niet langer richten op de tabak industrie en ons verdiepen in de algemenere verpakkingsindustrie en speciaal bierbrouwerij industrie.
Wij menen dat de prijzen voor de huidige brouw installaties erg hoog zijn, eveneens als voor de bottelmachines en labelmachines, en dat er voor de meeste speciaal bierbrouwerijen nog erg veel handwerk overblijft, ondanks de aanwezigheid van machines.

Ook richten we ons graag op de algemenere verpakking industrie, bakjes, plastic sealen, sta zakken en blikken. Wij komen graag in contact met verschillende verpakkings- en productie bedrijven, om uw wereld van technieken, machines, en de installaties erachter, beter te kunnen begrijpen om te bepalen hoe we uw sector beter ten dienste zouden kunnen zijn.

MSE MaSol
Carlsonstraat 6C
8263 CA Kampen
The Netherlands

Machinebouw.

  • Concept engineering.
    • Samen uw idee uitwerken tot een technische oplossing.
  • Prototype bouw.
    • Na het engineeren samen het geëngineerde idee vormgeven, testen, optimaliseren, vormgeven.
  • Machine bouw.
    • Uw prototype machine als machine bouwen, of bijvoorbeeld een bestaande machine nabouwen.